Married At First Sight gemist? Joep ziet samenwonen met Caroline niet zitten

Married At First Sight gemist? Joep ziet samenwonen met Caroline niet zitten

Gisteren zagen we weer mooie momenten in Married At First Sight. Maar ook kwamen er minder leuke fragmenten voorbij. Zoals een Caroline die in tranen uitbarst om de twijfelachtige houding van Joep. Bekijk de beelden hieronder.

Het normale leven
Joep wil niet samenwonen met Caroline, want hij voelt het niet. Hij ziet zichzelf niet elke dag wakker worden met Caroline naast hem. De blondine voelt dat aan en is erg verdrietig. Gaan de twee na hun huwelijksreis ook het stukje normale leven proberen? Bekijk de beelden van Married At First Sight (5 april) hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married At First Sight</em> gemist? Joep ziet samenwonen met Caroline niet zitten Gisteren zagen we weer mooie momenten in Married At First Sight. Maar ook kwamen er minder leuke fragmenten voorbij. Zoals een Caroline die in tranen uitbarst om de twijfelachtige houding van Joep. Bekijk de beelden hieronder. Het normale levenJoep wil niet samenwonen met Caroline, want hij voelt het niet. Hij ziet zichzelf niet elke dag wakker worden met Caroline naast hem. De blondine voelt dat aan en is erg verdrietig. Gaan de twee na hun huwelijksreis ook het stukje normale leven proberen? Bekijk de beelden van Married At First Sight (5 april) hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight: Kim barst in tranen uit omdat vriend jaar geleden overleed Bekijk deze video » Married at First Sight: Jan slaat dicht voor altaar, durft Birgitte niet aan te kijken Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight gemist? Joep ziet samenwonen met Caroline niet zitten

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV