Opsporing Verzocht: aanhouding rond dood Mike Duif in 1996 Amersfoort

Opsporing Verzocht: aanhouding rond dood Mike Duif in 1996 Amersfoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: aanhouding rond dood Mike Duif in 1996 <em>Amersfoort</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 april terugkijken. Mike Duif werd in 1996 vermoord toen hij 26 jaar oud was. Er is groot nieuws in deze zaak, er is een 54-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Mike. De verdachte kwam in 1996 ook al in beeld, maar werd niet vervolgd door gebrek aan bewijs. Dankzij een nieuwe getuige kan hij echter wel worden vastgehouden. De politie hoopt dat er meerdere getuigen naar de politie komen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: aanhouding rond dood Mike Duif in 1996 Amersfoort

Mike Duif werd in 1996 vermoord toen hij 26 jaar oud was. Er is groot nieuws in deze zaak, er is een 54-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Mike. De verdachte kwam in 1996 ook al in beeld, maar werd niet vervolgd door gebrek aan bewijs. Dankzij een nieuwe getuige kan hij echter wel worden vastgehouden. De politie hoopt dat er meerdere getuigen naar de politie komen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's