Gijs Rademaker in Op1 over dieptepunt vertrouwen in ‘voortzetting oud Kabinet’

Gijs Rademaker in Op1 over dieptepunt vertrouwen in ‘voortzetting oud Kabinet’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Het Kabinet begon al met niet heel veel vertrouwen van de bevolking, maar dat vertrouwen heeft nu een dieptepunt bereikt, zo vertelt Gijs Rademaker in Op1. “Heel veel mensen hebben het gevoel dat dat nieuwe elan er niet is, sterker nog, dat het gewoon een voortzetting is van een oud Kabinet waar mensen al niet zo tevreden mee waren.”

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Gijs Rademaker in <em>Op1</em> over dieptepunt vertrouwen in ‘voortzetting oud Kabinet’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Het Kabinet begon al met niet heel veel vertrouwen van de bevolking, maar dat vertrouwen heeft nu een dieptepunt bereikt, zo vertelt Gijs Rademaker in Op1. “Heel veel mensen hebben het gevoel dat dat nieuwe elan er niet is, sterker nog, dat het gewoon een voortzetting is van een oud Kabinet waar mensen al niet zo tevreden mee waren.” Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gijs Rademaker in Op1 over dieptepunt vertrouwen in ‘voortzetting oud Kabinet’

Actuele video's

Meer actuele video's