Peggy Vrijens in Op1 over Johnny de Mol: "Onschuldig tot het tegendeel bewezen is"

Peggy Vrijens in Op1 over Johnny de Mol: "Onschuldig tot het tegendeel bewezen is"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Johnny de Mol stopt voorlopig met het presenteren van zijn talkshow HLF8. Er is deze week een nieuwe beschuldiging tegen de talkshowhost ingediend, het zou gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bij Op1 aan tafel wordt gereageerd op het besluit van de presentator.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peggy Vrijens</em> in <em>Op1</em> over <em>Johnny de Mol</em>: &quot;Onschuldig tot het tegendeel bewezen is&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Johnny de Mol stopt voorlopig met het presenteren van zijn talkshow HLF8. Er is deze week een nieuwe beschuldiging tegen de talkshowhost ingediend, het zou gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bij Op1 aan tafel wordt gereageerd op het besluit van de presentator. Tekst gaat verder onder de video. Onschuldig Actrice Peggy Vrijens zat twee weken geleden nog aan tafel bij HLF8, daar heeft ze goed over nagedacht: "Ik heb met hem te doen, ik vind het dapper dat hij deze beslissing neemt. Hij is onschuldig tot het tegendeel bewezen is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peggy Vrijens in Op1 over Johnny de Mol: "Onschuldig tot het tegendeel bewezen is"

Onschuldig
Actrice Peggy Vrijens zat twee weken geleden nog aan tafel bij HLF8, daar heeft ze goed over nagedacht: "Ik heb met hem te doen, ik vind het dapper dat hij deze beslissing neemt. Hij is onschuldig tot het tegendeel bewezen is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's