Koningsdag: Jon van Eerd vond presentatie Maastricht een 'prettige chaos'

Koningsdag: Jon van Eerd vond presentatie Maastricht een 'prettige chaos'

André Rieu blikt bij Shownieuws terug op Koningsdag, de violist trad met zijn orkest op voor de hele koninklijke familie in Maastricht. Jon van Eerd stond op het podium om te presenteren en was bang dat hij fouten zou maken, met name met de namen van aangetrouwde prinsessen. Toch kijkt de acteur er met een goed gevoel op terug. "Het was een prettige chaos, het was een feestje."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koningsdag</em>: Jon van Eerd vond presentatie Maastricht een 'prettige chaos' André Rieu blikt bij Shownieuws terug op Koningsdag, de violist trad met zijn orkest op voor de hele koninklijke familie in Maastricht. Jon van Eerd stond op het podium om te presenteren en was bang dat hij fouten zou maken, met name met de namen van aangetrouwde prinsessen. Toch kijkt de acteur er met een goed gevoel op terug. "Het was een prettige chaos, het was een feestje." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Willem-Alexander viert verjaardag in Maastricht: 'Blij met ouderwetse Koningsdag' (video) Bekijk deze video » Video: de hoogtepunten van Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's