BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes vindt werken met grote naalden eng

BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes vindt werken met grote naalden eng

Donderdag 28 april 2022 om 11:35

Rachel Hazes moet in BN'ers in het ziekenhuis een van haar angsten zien te overwinnen. Er wordt namelijk gewerkt met grote naalden en daar is ze niet zo dol op. “Dat vind ik wel een beetje eng om te doen.” Rachel doet wel erg haar best om de patiënt zo goed mogelijk bij te staan…

Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken op Gids.tv.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: Rachel Hazes vindt werken met grote naalden eng Rachel Hazes moet in BN'ers in het ziekenhuis een van haar angsten zien te overwinnen. Er wordt namelijk gewerkt met grote naalden en daar is ze niet zo dol op. “Dat vind ik wel een beetje eng om te doen.” Rachel doet wel erg haar best om de patiënt zo goed mogelijk bij te staan… Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder. BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken op Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's