Zondag in Boer zoekt Vrouw: Nans weet voor wie boer Evert kiest (video)

Zondag in Boer zoekt Vrouw: Nans weet voor wie boer Evert kiest (video)

De logeerweek in Boer zoekt Vrouw is inmiddels afgelopen en dat betekent dat de boeren hun definitieve keuze moeten maken. Zo ook boer Evert. Wordt het de gevoelige Nans of publiekslieveling Maud? Dat is de vraag die de Bzv-kijkers nu al weken bezighoudt. Nans denkt te weten wie het wordt en deelt haar voorgevoel met Yvon Jaspers. Of ze gelijk krijgt zie je zondag.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Zondag in <em>Boer zoekt Vrouw</em>: Nans weet voor wie <em>boer Evert</em> kiest (video) De logeerweek in Boer zoekt Vrouw is inmiddels afgelopen en dat betekent dat de boeren hun definitieve keuze moeten maken. Zo ook boer Evert. Wordt het de gevoelige Nans of publiekslieveling Maud? Dat is de vraag die de Bzv-kijkers nu al weken bezighoudt. Nans denkt te weten wie het wordt en deelt haar voorgevoel met Yvon Jaspers. Of ze gelijk krijgt zie je zondag. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers spreekt verliefde boeren, Rob en Wendy zijn opgewonden Bekijk deze video » De meest ongemakkelijke boer in Boer zoekt Vrouw "gaat veel te ver!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Boer zoekt Vrouw: Nans weet voor wie boer Evert kiest (video)

Actuele video's

Meer actuele video's