Op1 gemist? Dit zijn de financiële gevolgen voor SBS nu Vandaag Inside stopt

Op1 gemist? Dit zijn de financiële gevolgen voor SBS nu Vandaag Inside stopt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vandaag is het doek definitief gevallen voor Vandaag Inside. Het programma raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen had verteld een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Oud-SBS-baas Tina Nijkamp vertelt bij Op1 over de (financiële) gevolgen voor Talpa en de kijker.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit zijn de <em>financiële gevolgen</em> voor SBS nu <em>Vandaag Inside</em> stopt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag is het doek definitief gevallen voor Vandaag Inside. Het programma raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen had verteld een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Oud-SBS-baas Tina Nijkamp vertelt bij Op1 over de (financiële) gevolgen voor Talpa en de kijker. Tekst gaat verder onder de video. Gevolgen"Dit heeft zeker grote financiële gevolgen omdat dit een heel succesvol programma is. Het is denk ik één van de meest succesvolle programma’s om half tien ooit. Dat betekent dat er tonnen aan reclamegeld verloren gaan per week", aldus oud-SBS-baas Tina Nijkamp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit zijn de financiële gevolgen voor SBS nu Vandaag Inside stopt

Gevolgen
"Dit heeft zeker grote financiële gevolgen omdat dit een heel succesvol programma is. Het is denk ik één van de meest succesvolle programma’s om half tien ooit. Dat betekent dat er tonnen aan reclamegeld verloren gaan per week", aldus oud-SBS-baas Tina Nijkamp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV