Op1 gemist? Wanda van der Kleij over docu Kinderen van zwarte bevrijders (video)

Op1 gemist? Wanda van der Kleij over docu Kinderen van zwarte bevrijders (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Wanda van der Kleij over docu <em>Kinderen van zwarte bevrijders</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als kinderen van zwarte Amerikaanse soldaten die Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog bevrijdden, waren Cor Linssen en Wanda van der Kleij de enige zwarte kinderen in het witte Limburg. Hoe was hun leven? 'Ik moest op school altijd als enige poetsen. Ik had het altijd gedaan.' Bram Endedijk maakte de documentaire Kinderen van zwarte bevrijders. Kinderen van zwarte bevrijders is donderdag 5 mei om 22.10 uur te zien op NPO2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wanda van der Kleij over docu Kinderen van zwarte bevrijders (video)

Als kinderen van zwarte Amerikaanse soldaten die Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog bevrijdden, waren Cor Linssen en Wanda van der Kleij de enige zwarte kinderen in het witte Limburg. Hoe was hun leven? 'Ik moest op school altijd als enige poetsen. Ik had het altijd gedaan.' Bram Endedijk maakte de documentaire Kinderen van zwarte bevrijders.

Kinderen van zwarte bevrijders is donderdag 5 mei om 22.10 uur te zien op NPO2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's