Inclusief Rutger vanaf 13 mei op NPO 2: 'Als je niet woke bent, ben je een racist'

Inclusief Rutger vanaf 13 mei op NPO 2: 'Als je niet woke bent, ben je een racist'

Rutger Castricum komt binnenkort met het nieuwe programma Inclusief Rutger op tv, waarin hij een duik neemt in de wereld van de inclusieve samenleving. Hij wil weten of het nu allemaal niet te ver gaat met de woke-cultuur, en hoe woke hij zelf eigenlijk is.

Lees verder onder de video.

<em>Inclusief Rutger</em> vanaf 13 mei op NPO 2: 'Als je niet woke bent, ben je een racist' Rutger Castricum komt binnenkort met het nieuwe programma Inclusief Rutger op tv, waarin hij een duik neemt in de wereld van de inclusieve samenleving. Hij wil weten of het nu allemaal niet te ver gaat met de woke-cultuur, en hoe woke hij zelf eigenlijk is. Lees verder onder de video. Castricum praat met Johan Derksen, Freek de JongeRutger gaat hij in gesprek met allerlei mensen, van activisten die opkomen voor minderheden en strijden tegen bijvoorbeeld discriminatie en ongelijkheid. Maar Castricum spreekt ook mensen die juist tegen verandering zijn. De presentator praat met onder anderen Johan Derksen, Freek de Jonge, Tunahan Kuzu (Denk), Martin Bosma (PVV) en acteur AndrĂ© Dongelmans. Bekijk de eerste beelden van Inclusief Rutger hierboven. Inclusief Rutger is vanaf vrijdag 13 mei om 22.20 uur te zien op NPO 2. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Inclusief Rutger terugkijken bij Gids.tv. Inclusief Rutger: hoe woke zijn Johan Derksen, Tunahan Kuzu & Maxim Hartman? Bekijk deze video »

Castricum praat met Johan Derksen, Freek de Jonge
Rutger gaat hij in gesprek met allerlei mensen, van activisten die opkomen voor minderheden en strijden tegen bijvoorbeeld discriminatie en ongelijkheid. Maar Castricum spreekt ook mensen die juist tegen verandering zijn. De presentator praat met onder anderen Johan Derksen, Freek de Jonge, Tunahan Kuzu (Denk), Martin Bosma (PVV) en acteur André Dongelmans.

Bekijk de eerste beelden van Inclusief Rutger hierboven.

Inclusief Rutger is vanaf vrijdag 13 mei om 22.20 uur te zien op NPO 2. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Inclusief Rutger terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's