Komische dramaserie Jos vanaf 22 mei te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Komische dramaserie Jos vanaf 22 mei te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Vanaf 22 mei kun je kijken naar een gloednieuwe komische dramaserie met de titel Jos. De serie Jos vertelt het verhaal over de meest oprechte man ooit. Jos, een rol van Diederik Ebbinge, heeft alleen maar goede bedoelingen en hij staat altijd klaar voor iedereen. Hij is gescheiden en heeft twee dochters, en doet ook nog eens vrijwilligerswerk naast zijn drukke baan. Maar hij is ook naïef en op sociaal gebied wat onhandig, wat voor nogal ongemakkelijke situaties kan zorgen.

Bekijk de trailer van Jos hieronder.

De serie Jos is vanaf 22 mei iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

Komische dramaserie <em>Jos</em> vanaf 22 mei te zien bij NPO 3: bekijk de trailer Vanaf 22 mei kun je kijken naar een gloednieuwe komische dramaserie met de titel Jos. De serie Jos vertelt het verhaal over de meest oprechte man ooit. Jos, een rol van Diederik Ebbinge, heeft alleen maar goede bedoelingen en hij staat altijd klaar voor iedereen. Hij is gescheiden en heeft twee dochters, en doet ook nog eens vrijwilligerswerk naast zijn drukke baan. Maar hij is ook naïef en op sociaal gebied wat onhandig, wat voor nogal ongemakkelijke situaties kan zorgen. Bekijk de trailer van Jos hieronder. De serie Jos is vanaf 22 mei iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de trailer van Operation Mincemeat: vanaf 19 mei in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk hier de nieuwe trailer Game of Thrones spin-off House of the Dragon Bekijk deze video »
Trailer :
Komische dramaserie Jos vanaf 22 mei te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's