Benedict Cumberbatch probeert Dr. Strange te vertalen naar Nederlands: ‘Dokter Raar?’

Benedict Cumberbatch probeert Dr. Strange te vertalen naar Nederlands: ‘Dokter Raar?’

Vrijdag 6 mei 2022 om 16:06

Lees hier onze recensie over Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

De nieuwe Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu te zien in de bioscoop, en de rol van deze bijzondere dokter wordt wederom gespeeld door Benedict Cumberbatch. In een interview met de Telegraaf vertelt de Britse acteur meer over deze actiefilm en zijn rol, en hij probeert ook Doctor Strange op z’n Nederlands uit te spreken. “Dokter Raar?” Al klinkt het volgens de acteur meer als een grommende hond…

Bekijk het interview met Benedict Cumberbatch in de Telegraaf-video hieronder. Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu te zien in de bioscoop.

Benedict Cumberbatch probeert <em>Dr. Strange</em> te vertalen naar Nederlands: ‘Dokter Raar?’ Lees hier onze recensie over Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De nieuwe Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu te zien in de bioscoop, en de rol van deze bijzondere dokter wordt wederom gespeeld door Benedict Cumberbatch. In een interview met de Telegraaf vertelt de Britse acteur meer over deze actiefilm en zijn rol, en hij probeert ook Doctor Strange op z’n Nederlands uit te spreken. “Dokter Raar?” Al klinkt het volgens de acteur meer als een grommende hond… Bekijk het interview met Benedict Cumberbatch in de Telegraaf-video hieronder. Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu te zien in de bioscoop.
Film :
Benedict Cumberbatch probeert Dr. Strange te vertalen naar Nederlands: ‘Dokter Raar?’

Actuele video's

Meer actuele video's