Op1 gemist? Ruud de Wild was getuige moord Pim Fortuyn: 'Dacht dat het een grap was'

Op1 gemist? Ruud de Wild was getuige moord Pim Fortuyn: 'Dacht dat het een grap was'

Zaterdag 7 mei 2022 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Ruud de Wild was getuige moord Pim Fortuyn: 'Dacht dat het een grap was' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vrijdag was het precies twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn. Ruud de Wild interviewde hem als laatst. Hij blikt terug bij Op1. 'Ik dacht eerst een seconde dat het een grap was, maar toen bleek al heel snel dat het om iets heel ergs ging. (...) Ik had ook een bloeding in mijn oor vanwege de druk van het pistool. Ik had een tas voor m’n hoofd en daar is de kogel doorheen gegaan.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ruud de Wild was getuige moord Pim Fortuyn: 'Dacht dat het een grap was'

Vrijdag was het precies twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn. Ruud de Wild interviewde hem als laatst. Hij blikt terug bij Op1. 'Ik dacht eerst een seconde dat het een grap was, maar toen bleek al heel snel dat het om iets heel ergs ging. (...) Ik had ook een bloeding in mijn oor vanwege de druk van het pistool. Ik had een tas voor m’n hoofd en daar is de kogel doorheen gegaan.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's