WNL Op Zondag: Dit zijn de gasten van zondag 8 mei

WNL Op Zondag: Dit zijn de gasten van zondag 8 mei

Bekijk hieronder de promo van WNL Op Zondag 8 mei. Rick Nieman praat vandaag met o.a. PvdA-leider Attje Kuiken, Han Ten Broeke van HCSS, VVD-wethouder Adam El Zakalai en ex-voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging Werner Schouten. Bekijk de video met alle gasten hieronder.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien op NPO 1. WNL op Zondag gemist? Je kunt de afleveringen en fragmenten terugkijken op Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em>: Dit zijn de gasten van zondag 8 mei Bekijk hieronder de promo van WNL Op Zondag 8 mei. Rick Nieman praat vandaag met o.a. PvdA-leider Attje Kuiken, Han Ten Broeke van HCSS, VVD-wethouder Adam El Zakalai en ex-voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging Werner Schouten. Bekijk de video met alle gasten hieronder. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien op NPO 1. WNL op Zondag gemist? Je kunt de afleveringen en fragmenten terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kan het Oekraïense leger voldoende stand bieden? Kolonel Han Bouwmeester vertelt erover (WNL) Bekijk deze video » WNL Op Zondag: Dit zijn de gasten van zondag 1 mei (video) Bekijk deze video »
TV :
WNL Op Zondag: Dit zijn de gasten van zondag 8 mei

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV