Echte Gooische Moederdag: "We zijn geen quinoa kutten!" (video)

Echte Gooische Moederdag: "We zijn geen quinoa kutten!" (video)

Zondag 8 mei 2022 om 13:17

Het is vandaag Moederdag! De realityserie Echte Gooische Moeders pakt flink uit voor Moederdag. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de bekende mama’s vanuit het Gooi naar Parijs gereisd, om met hun mannen en kinderen te genieten in Disneyland. Vanaf vandaag kun je deze special op Videoland bekijken. De moeders worden in de watten gelegd, ze krijgen zelfs quinoa voorgeschoteld. Maar Leslie laat weten dat ze geen quinoa-kutten zijn: "We zijn meer van het vette eten, daarom zien we er ook zo uit", lacht ze.

De Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

<em>Echte Gooische Moederdag</em>: &quot;We zijn geen quinoa kutten!&quot; (video) Het is vandaag Moederdag! De realityserie Echte Gooische Moeders pakt flink uit voor Moederdag. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de bekende mama’s vanuit het Gooi naar Parijs gereisd, om met hun mannen en kinderen te genieten in Disneyland. Vanaf vandaag kun je deze special op Videoland bekijken. De moeders worden in de watten gelegd, ze krijgen zelfs quinoa voorgeschoteld. Maar Leslie laat weten dat ze geen quinoa-kutten zijn: "We zijn meer van het vette eten, daarom zien we er ook zo uit", lacht ze. De Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Echte Gooische Moeders komt 8 mei met Moederdag-special vanuit Disneyland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's