Humberto: Jack van Gelder sloopt 'De Diepte' van S10, "het raakt me totaal NIET!"

Humberto: Jack van Gelder sloopt 'De Diepte' van S10, "het raakt me totaal NIET!"

Eigenlijk wilden we hier schrijven wat de mening van Songfestivalwinnares Loreen ('Euphoria', 2012) over S10 is, maar Jack van Gelder zorgt voor een andere uitkomst. De immer uitgesproken sportjournalist sloopt 'De Diepte', het lied van S10: "Het raakt me totaal NIET!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Jack van Gelder sloopt 'De Diepte' van <em>S10</em>, &quot;het raakt me totaal NIET!&quot; Eigenlijk wilden we hier schrijven wat de mening van Songfestivalwinnares Loreen ('Euphoria', 2012) over S10 is, maar Jack van Gelder zorgt voor een andere uitkomst. De immer uitgesproken sportjournalist sloopt 'De Diepte', het lied van S10: "Het raakt me totaal NIET!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Creative directorActeur Soy Kroon is juist wél enthousiast, omdat Nederland een jong talent naar het Songfestival stuurt. Dan is Loreen aan de beurt. Ze zegt het een goed nummer te vinden, met een mooie melodie, maar de visuele uitvoering kan haar duidelijk niet bekoren. "Ik zou graag de creative director van S10 willen zijn," aldus Loreen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Jack van Gelder sloopt 'De Diepte' van S10, "het raakt me totaal NIET!"

Creative director
Acteur Soy Kroon is juist wél enthousiast, omdat Nederland een jong talent naar het Songfestival stuurt. Dan is Loreen aan de beurt. Ze zegt het een goed nummer te vinden, met een mooie melodie, maar de visuele uitvoering kan haar duidelijk niet bekoren. "Ik zou graag de creative director van S10 willen zijn," aldus Loreen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's