Glory Days: Guus Meeuwis poseert tegen een iconische Bruce Springsteen-boom

Glory Days: Guus Meeuwis poseert tegen een iconische Bruce Springsteen-boom

In het nieuwe programma Glory Days reizen Guus Meeuwis en zijn vriend Frank Lammers helemaal naar Amerika om alles te weten te komen over Bruce Springsteen. Ze komen onderweg een boom tegen in de buurt van het huis waar hij jarenlang woonde, die nogal bijzonder blijkt te zijn. ‘The Boss’ leunde namelijk tegen deze boom op de hoes van zijn plaat Born In The USA. En Meeuwis kan het niet laten om eenzelfde foto te maken…

Bekijk de beelden van Glory Days hieronder.

Glory Days is sinds woensdag 11 mei wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Glory Days terugkijken bij Gids.tv.

<em>Glory Days</em>: Guus Meeuwis poseert tegen een iconische Bruce Springsteen-boom In het nieuwe programma Glory Days reizen Guus Meeuwis en zijn vriend Frank Lammers helemaal naar Amerika om alles te weten te komen over Bruce Springsteen. Ze komen onderweg een boom tegen in de buurt van het huis waar hij jarenlang woonde, die nogal bijzonder blijkt te zijn. ‘The Boss’ leunde namelijk tegen deze boom op de hoes van zijn plaat Born In The USA. En Meeuwis kan het niet laten om eenzelfde foto te maken… Bekijk de beelden van Glory Days hieronder. Glory Days is sinds woensdag 11 mei wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Glory Days terugkijken bij Gids.tv. Guus Meeuwis in HLF8 met muzikale column: "Heel veel woorden, weinig daad" Bekijk deze video » Vrienden van Amstel LIVE! 2022 donderdag op RTL 4: bekijk promo Kraantje Pappie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's