Kritiek op presentatoren van Songfestival 2022: "Het was gewoon pijnlijk"

Kritiek op presentatoren van Songfestival 2022: "Het was gewoon pijnlijk"

Zondag 15 mei 2022 om 19:22

De finale van het Songfestival van 2022 was natuurlijk weer een groot feestje, maar er was ook veel kritiek. Vooral de presentatoren kregen het in deze editie zwaar de verduren.

Kritiek op presentatoren van <em>Songfestival 2022</em>: &quot;Het was gewoon pijnlijk&quot; De finale van het Songfestival van 2022 was natuurlijk weer een groot feestje, maar er was ook veel kritiek. Vooral de presentatoren kregen het in deze editie zwaar de verduren. Ook bij RTL Boulevard aan de desk is er kritiek op onder andere Mika en Laura Pausini, die ook mochten optreden: "Ik begrijp wat beter dat mensen aan de drank raken", zegt Rob Goossens. "Het was te pijnlijk voor woorden. Die presentatoren die grapjes gingen maken die eigenlijk niet grappig waren." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv. Bekijk ook Songfestival 2022: Bekijk de pauze-act van Mika met grote hits (video) Bekijk deze video » S10 na afloop van finale Eurovisie Songfestival: "Nu lekker aan het bier" Bekijk deze video » Video: Oekraïense Songfestival-commentator uit zijn dak na overwinning Bekijk deze video »
Songfestival :
Kritiek op presentatoren van Songfestival 2022: "Het was gewoon pijnlijk"

Ook bij RTL Boulevard aan de desk is er kritiek op onder andere Mika en Laura Pausini, die ook mochten optreden: "Ik begrijp wat beter dat mensen aan de drank raken", zegt Rob Goossens. "Het was te pijnlijk voor woorden. Die presentatoren die grapjes gingen maken die eigenlijk niet grappig waren."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's