Boer zoekt vrouw: Rob was "hoteldebotel" van Wendy en Maud verhuist naar Drenthe

Boer zoekt vrouw: Rob was "hoteldebotel" van Wendy en Maud verhuist naar Drenthe

In de laatste aflevering van het huidige seizoen van Boer zoekt vrouw was uitgebreid aandacht voor de twee meest besproken deelnemers van allemaal: Rob en Maud. Ze zijn opvallend openhartig in de terugblik; zo vertelt Rob onomwonden dat hij "hoteldebotel" was van Wendy.

Lees verder onder de video.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Rob was &quot;hoteldebotel&quot; van Wendy en Maud verhuist naar <em>Drenthe</em> In de laatste aflevering van het huidige seizoen van Boer zoekt vrouw was uitgebreid aandacht voor de twee meest besproken deelnemers van allemaal: Rob en Maud. Ze zijn opvallend openhartig in de terugblik; zo vertelt Rob onomwonden dat hij "hoteldebotel" was van Wendy. Lees verder onder de video. VerhuizenDat was ook wel te merken, want Rob deed er álles aan om Wendy te veroveren. Van haar kant kwam er echter niets, en daardoor kwam Rob alleen naar de reünie. Hoe anders is dat bij Evert en Maud. Yvon Jaspers ziet dat het tussen hen "dik aan" is en Maud gaat zelfs verhuizen naar Drenthe, waar ze opgepiept kan worden om mee te helpen op de boerderij. Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
BZV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verhuizen
Dat was ook wel te merken, want Rob deed er álles aan om Wendy te veroveren. Van haar kant kwam er echter niets, en daardoor kwam Rob alleen naar de reünie. Hoe anders is dat bij Evert en Maud. Yvon Jaspers ziet dat het tussen hen "dik aan" is en Maud gaat zelfs verhuizen naar Drenthe, waar ze opgepiept kan worden om mee te helpen op de boerderij.

Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's