Financiële superster Christine Legarde in College Tour (video)

Financiële superster Christine Legarde in College Tour (video)

Christine Lagarde is vanavond te gast bij College Tour. De voorzitter van de Europese Centrale Bank krijgt de zaak vol studenten stil met haar verhalen. Bekijk een fragment hieronder.

Financiële superster Christine Legarde in <em>College Tour</em> (video) Christine Lagarde is vanavond te gast bij College Tour. De voorzitter van de Europese Centrale Bank krijgt de zaak vol studenten stil met haar verhalen. Bekijk een fragment hieronder. 526 miljard euroTwan Huys ontvangt vanavond Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, voor een vraaggesprek met een zaal vol studenten. Lagarde is sinds 2019 president van de ECB. Haar handtekening staat op ieder nieuw geprint eurobiljet en ze zit op een reserve van zo'n 526 miljard euro. Lagarde heeft meerdere keren het glazen plafond doorbroken, als zakenvrouw en politica in Frankrijk. Haar naam staat al jaren in de top tien van Forbes met de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook College Tour gemist? Ireen Wüst klom uit depressie: "Ik blijf een dochter" Bekijk deze video » College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen" Bekijk deze video »

526 miljard euro
Twan Huys ontvangt vanavond Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, voor een vraaggesprek met een zaal vol studenten. Lagarde is sinds 2019 president van de ECB. Haar handtekening staat op ieder nieuw geprint eurobiljet en ze zit op een reserve van zo'n 526 miljard euro. Lagarde heeft meerdere keren het glazen plafond doorbroken, als zakenvrouw en politica in Frankrijk. Haar naam staat al jaren in de top tien van Forbes met de meest invloedrijke vrouwen ter wereld.

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's