Christine Lagarde in College Tour: "Cryptomunten hebben geen waarde"

Christine Lagarde in College Tour: "Cryptomunten hebben geen waarde"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 22 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

Cryptomunten hebben geen onderliggende waarde en beleggers in digitale munten kunnen hun inleg volledig verliezen. Dat zegt president Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank. Lagarde was zondagavond te gast in het programma College Tour.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Christine Lagarde</em> in <em>College Tour</em>: &quot;Cryptomunten hebben geen waarde&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 22 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Cryptomunten hebben geen onderliggende waarde en beleggers in digitale munten kunnen hun inleg volledig verliezen. Dat zegt president Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank. Lagarde was zondagavond te gast in het programma College Tour. Tekst gaat verder onder de video. Crypto’sLagarde maakt zich zorgen over mensen die investeren in crypto’s zoals bitcoins zonder de risico’s te begrijpen en alles kunnen verliezen, met grote teleurstelling tot gevolg. Een student in de zaal heeft 7000 euro verloren aan crypto. "Dat is pijnlijk", aldus Christine Lagarde. Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Christine Lagarde in College Tour: "Cryptomunten hebben geen waarde"

Crypto’s
Lagarde maakt zich zorgen over mensen die investeren in crypto’s zoals bitcoins zonder de risico’s te begrijpen en alles kunnen verliezen, met grote teleurstelling tot gevolg. Een student in de zaal heeft 7000 euro verloren aan crypto. "Dat is pijnlijk", aldus Christine Lagarde.

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV