Carolien Borgers in Khalid & Sophie over 100 invloedrijke personen: "Zendaya als innovator"

Carolien Borgers in Khalid & Sophie over 100 invloedrijke personen: "Zendaya als innovator"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Carolien Borgers</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over 100 invloedrijke personen: &quot;Zendaya als innovator&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het Amerikaanse Time Magazine heeft de lijst der lijsten gepubliceerd met de 100 meest invloedrijke personen ter wereld. Carolien Borgers wil één persoon in het specifiek uitlichten: "Zij maakt zich heel erg sterk voor zwarte vrouwen, ze heeft een kledingmerk en daarin gebruikt de modellen die heel erg gebodyshamed worden. Zij staat niet als entertainer in die lijst, maar als innovator." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Carolien Borgers in Khalid & Sophie over 100 invloedrijke personen: "Zendaya als innovator"

Het Amerikaanse Time Magazine heeft de lijst der lijsten gepubliceerd met de 100 meest invloedrijke personen ter wereld. Carolien Borgers wil één persoon in het specifiek uitlichten: "Zij maakt zich heel erg sterk voor zwarte vrouwen, ze heeft een kledingmerk en daarin gebruikt de modellen die heel erg gebodyshamed worden. Zij staat niet als entertainer in die lijst, maar als innovator."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's