Beau: zo wil minister Robbert Dijkgraaf meer vertrouwen in de wetenschap creëren

Beau: zo wil minister Robbert Dijkgraaf meer vertrouwen in de wetenschap creëren

Donderdag 26 mei 2022 om 11:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Minister Robbert Dijkgraaf vertelt bij Beau over zijn plannen voor bijvoorbeeld meer en betere samenwerkingen, maar hij wil zich ook richten op de maatschappelijke taak om meer te informeren over wetenschap. Niet iedereen heeft nog vertrouwen in de wetenschap, onder meer door desinformatie die rondgaat, daarom wil Dijkgraaf meer openheid verschaffen over bijvoorbeeld methodes die ze hanteren.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: zo wil minister Robbert Dijkgraaf meer vertrouwen in de wetenschap creëren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Minister Robbert Dijkgraaf vertelt bij Beau over zijn plannen voor bijvoorbeeld meer en betere samenwerkingen, maar hij wil zich ook richten op de maatschappelijke taak om meer te informeren over wetenschap. Niet iedereen heeft nog vertrouwen in de wetenschap, onder meer door desinformatie die rondgaat, daarom wil Dijkgraaf meer openheid verschaffen over bijvoorbeeld methodes die ze hanteren. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: zo wil minister Robbert Dijkgraaf meer vertrouwen in de wetenschap creëren

Actuele video's

Meer actuele video's