Zien: Jan de Hoop blikt terug op 33 jaar RTL Ontbijtnieuws

Zien: Jan de Hoop blikt terug op 33 jaar RTL Ontbijtnieuws

Jan de Hoop gaat volgende week donderdag officieel stoppen als nieuwslezer van het RTL Ontbijtnieuws. De Hoop is te gast bij Koffietijd om even terug te blikken op zijn carrière, maar liefst 33 jaar lang was hij het gezicht van de vroege nieuwsuitzending. Hij wordt veel geprezen om zijn droge humor, maar in de uitzendingen gingen ook regelmatig dingen mis…

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Jan de Hoop blikt terug op 33 jaar <em>RTL Ontbijtnieuws</em> Jan de Hoop gaat volgende week donderdag officieel stoppen als nieuwslezer van het RTL Ontbijtnieuws. De Hoop is te gast bij Koffietijd om even terug te blikken op zijn carrière, maar liefst 33 jaar lang was hij het gezicht van de vroege nieuwsuitzending. Hij wordt veel geprezen om zijn droge humor, maar in de uitzendingen gingen ook regelmatig dingen mis… Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. RTL Ontbijtnieuws: Robbie Kammeijer enorm vereerd dat hij Jan de Hoop opvolgt Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jan de Hoop blikt terug op 33 jaar RTL Ontbijtnieuws

Actuele video's

Meer actuele video's