Video: Feyenoord-fans eren hun helden na verloren finale in Tirana

Video: Feyenoord-fans eren hun helden na verloren finale in Tirana

Donderdag 26 mei 2022 om 17:48

Video: <em>Feyenoord-fans</em> eren hun helden na <em>verloren finale</em> in Tirana Het vliegtuig met hierin de Feyenoordspelers die donderdag vanuit Tirana vertrokken, is rond 15.15 uur geland op Rotterdam The Hague Airport. Ondanks een oproep van de luchthaven om weg te blijven, waren ongeveer twintig fans toch komen opdagen: "Dan weten ze dat ze iets hebben gepresteerd. Dit is een goede afsluiting van het seizoen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) Bekijk deze video » Heftige rellen in Rotterdam na verlies Feyenoord: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :

Het vliegtuig met hierin de Feyenoordspelers die donderdag vanuit Tirana vertrokken, is rond 15.15 uur geland op Rotterdam The Hague Airport. Ondanks een oproep van de luchthaven om weg te blijven, waren ongeveer twintig fans toch komen opdagen: "Dan weten ze dat ze iets hebben gepresteerd. Dit is een goede afsluiting van het seizoen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's