Video: Stefano Keizers maakt zich op voor grote finale De Verraders

Video: Stefano Keizers maakt zich op voor grote finale De Verraders

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: Stefano Keizers maakt zich op voor grote finale <em>De Verraders</em> De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond is het zover: de grote finale van De Verraders. Als laatste Verrader bereidt Stefano Keizers zich op geheel eigen wijze voor op de eindstrijd. Gaat het hem lukken om de Getrouwen te slim af te zijn? Vorige week vertrok Stefano's mede-Verrader Jamie Westland. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frank Evenblij dropt bom aan Ronde Tafel De Verraders: 'Jij bent de Verrader!' (video) Bekijk deze video » De Verraders: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video) Bekijk deze video » Jamie Westland verlaat De Verraders met zwaar hart: "Gaat je niet in de koude kleren zitten" Bekijk deze video »
TV :
Video: Stefano Keizers maakt zich op voor grote finale De Verraders

Vanavond is het zover: de grote finale van De Verraders. Als laatste Verrader bereidt Stefano Keizers zich op geheel eigen wijze voor op de eindstrijd. Gaat het hem lukken om de Getrouwen te slim af te zijn? Vorige week vertrok Stefano's mede-Verrader Jamie Westland.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV