Steven Brunswijk over De Verraders: "Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar"

Steven Brunswijk over De Verraders: "Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar"

Na acht weken van bedrog, gekonkel en liegen was gisteren eindelijk de bloedstollende ontknoping van De Verraders. Ruim een miljoen kijkers zagen hoe verrader Stefano Keizers uit het spel werd geknikkerd, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Steven Brunswijk</em> over <em>De Verraders</em>: &quot;Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar&quot; Na acht weken van bedrog, gekonkel en liegen was gisteren eindelijk de bloedstollende ontknoping van De Verraders. Ruim een miljoen kijkers zagen hoe verrader Stefano Keizers uit het spel werd geknikkerd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Tekst gaat verder onder de video. Gedrag StefanoBij de finaleopdracht slepen de overgebleven deelnemers wat laatste kilo’s zilver binnen, waarna bij de ronde tafel de emoties hoog oplopen. "Stefano is altijd al een bijzonder mens, maar dit gedrag was zelfs voor hem raar", aldus Steven Brunswijk in RTL Boulevard over het merkwaardige optreden van Stefano Keizers. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Steven Brunswijk over De Verraders: "Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar"

Gedrag Stefano
Bij de finaleopdracht slepen de overgebleven deelnemers wat laatste kilo’s zilver binnen, waarna bij de ronde tafel de emoties hoog oplopen. "Stefano is altijd al een bijzonder mens, maar dit gedrag was zelfs voor hem raar", aldus Steven Brunswijk in RTL Boulevard over het merkwaardige optreden van Stefano Keizers.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV