Collge Tour gemist? In 2035 kan iedereen duurzaam aan het rijden zijn

Collge Tour gemist? In 2035 kan iedereen duurzaam aan het rijden zijn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 29 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

<em>Collge Tour</em> gemist? In <em>2035</em> kan iedereen <em>duurzaam</em> aan het rijden zijn Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 29 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Lex Hoefsloot is medeoprichter van het bedrijf Lightyear, dat werkt aan auto's die rijden op zonne-energie. Hij droomt van een wereld zonder tankstations, waarbij alle auto's rijden op duurzame energie: "In 2035, 40 kunnen we met elkaar allemaal wel duurzaam aan het rijden zijn." Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Collge Tour gemist? In 2035 kan iedereen duurzaam aan het rijden zijn

Lex Hoefsloot is medeoprichter van het bedrijf Lightyear, dat werkt aan auto's die rijden op zonne-energie. Hij droomt van een wereld zonder tankstations, waarbij alle auto's rijden op duurzame energie: "In 2035, 40 kunnen we met elkaar allemaal wel duurzaam aan het rijden zijn."

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's