Zien: emotionele Amber Heard tijdens uitspraak in rechtszaak tegen Johnny Depp

Zien: emotionele Amber Heard tijdens uitspraak in rechtszaak tegen Johnny Depp

Bekijk de livestream met de uitspraak in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard via Gids.tv.

De veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is eindelijk tot een einde gekomen. Na de talloze getuigenissen en het moddergooien, is er een uitspraak.

Zien: emotionele <em>Amber Heard</em> tijdens uitspraak in rechtszaak tegen <em>Johnny Depp</em> Bekijk de livestream met de uitspraak in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard via Gids.tv. De veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is eindelijk tot een einde gekomen. Na de talloze getuigenissen en het moddergooien, is er een uitspraak. AangeslagenNa jarenlange beschuldigingen heeft Depp de zaak tegen Heard gewonnen. We zien een emotionele en aangeslagen Heard in de rechtbank zitten terwijl de rechter de uitspraak voorleest. Bekijk de video van Twitter hierboven. Bekijk ook LuckyTV: Johnny Depp wekt begrip, "ik kan zo'n wijf wel de strot dichtknijpen" Bekijk deze video » Cesar Majorana: "Kotsmisselijk om de schuimbekkende gekte rondom rechtzaak Heard vs Depp" (video) Bekijk deze video » Video: waarom duurt uitspraak jury in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard zo lang? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: emotionele Amber Heard tijdens uitspraak in rechtszaak tegen Johnny Depp

Aangeslagen
Na jarenlange beschuldigingen heeft Depp de zaak tegen Heard gewonnen. We zien een emotionele en aangeslagen Heard in de rechtbank zitten terwijl de rechter de uitspraak voorleest.

Bekijk de video van Twitter hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's