Dieuwertje Kuijpers haalt uit naar Amber Heard: "#MeToo gekaapt voor persoonlijk gewin"

Dieuwertje Kuijpers haalt uit naar Amber Heard: "#MeToo gekaapt voor persoonlijk gewin"

De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is ten einde. De jury heeft bepaald dat Depp zijn ex twee miljoen dollar moet betalen, terwijl Heard andersom vijftien miljoen moet aftikken. Per saldo een winst van dertien miljoen dollar voor Depp, dus. Heard is inmiddels de gebeten hond - ook bij journalist Dieuwertje Kuijpers: "Ze heeft de #MeToo-beweging gekaapt voor persoonlijk gewin."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dieuwertje Kuijpers</em> haalt uit naar <em>Amber Heard</em>: &quot;#MeToo gekaapt voor persoonlijk gewin&quot; De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is ten einde. De jury heeft bepaald dat Depp zijn ex twee miljoen dollar moet betalen, terwijl Heard andersom vijftien miljoen moet aftikken. Per saldo een winst van dertien miljoen dollar voor Depp, dus. Heard is inmiddels de gebeten hond - ook bij journalist Dieuwertje Kuijpers: "Ze heeft de #MeToo-beweging gekaapt voor persoonlijk gewin." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Gemiddelde AmerikaanMichiel Vos stelt dat de mening van Kuijpers inmiddels die van de gemiddelde Amerikaan is geworden. Veel mensen waren eerst sceptisch over Depp, die over the hill leek te zijn en een beetje verdwenen was uit de publieke belangstelling - mede door deze zaak. Gedurende de rechtszaak bleek echter dat Heard veel van haar beweringen niet met bewijs kon staven, terwijl Depp kon vertrouwen op een zeer slim team van advocaten. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dieuwertje Kuijpers haalt uit naar Amber Heard: "#MeToo gekaapt voor persoonlijk gewin"

Gemiddelde Amerikaan
Michiel Vos stelt dat de mening van Kuijpers inmiddels die van de gemiddelde Amerikaan is geworden. Veel mensen waren eerst sceptisch over Depp, die over the hill leek te zijn en een beetje verdwenen was uit de publieke belangstelling - mede door deze zaak. Gedurende de rechtszaak bleek echter dat Heard veel van haar beweringen niet met bewijs kon staven, terwijl Depp kon vertrouwen op een zeer slim team van advocaten.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's