Ik woke van jou vanaf donderdag op NPO 3: is Nederland racistisch en seksistisch?

Ik woke van jou vanaf donderdag op NPO 3: is Nederland racistisch en seksistisch?

In de docuserie Ik woke van jou worden woke-activisten gevolgd. Zij vinden dat we in een racistisch en seksistisch land leven en ze strijden voor verandering. Sahar Meradji duikt in deze wereld van demonstraties en onderzoekt of de samenleving daadwerkelijk beter wordt door de woke-activisten.

Bekijk de beelden van Ik woke van jou hieronder.

Het nieuwe programma Ik woke van jou is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik woke van jou</em> vanaf donderdag op NPO 3: is Nederland racistisch en seksistisch? In de docuserie Ik woke van jou worden woke-activisten gevolgd. Zij vinden dat we in een racistisch en seksistisch land leven en ze strijden voor verandering. Sahar Meradji duikt in deze wereld van demonstraties en onderzoekt of de samenleving daadwerkelijk beter wordt door de woke-activisten. Bekijk de beelden van Ik woke van jou hieronder. Het nieuwe programma Ik woke van jou is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv. Inclusief Rutger vanaf 13 mei op NPO 2: 'Als je niet woke bent, ben je een racist' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's