Het Dorp: Wim Daniëls legt uit wat wullie-hullie-denken op Schiermonnikoog is

Het Dorp: Wim Daniëls legt uit wat wullie-hullie-denken op Schiermonnikoog is

Maandag 6 juni 2022 om 11:10

In de derde aflevering van Het Dorp bezoeken Huub Stapel en Wim Daniëls het 'eilanddorp' Schiermonnikoog. Het thema is acceptatie, en Daniëls vertelt hier meer over. “Mensen die van buitenaf op Schiermonnikoog komen, dat je niet zo gemakkelijk opgenomen wordt. Dat heet het wullie-hullie-denken.”

Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder.

Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Dorp</em>: Wim Daniëls legt uit wat wullie-hullie-denken op Schiermonnikoog is In de derde aflevering van Het Dorp bezoeken Huub Stapel en Wim Daniëls het 'eilanddorp' Schiermonnikoog. Het thema is acceptatie, en Daniëls vertelt hier meer over. “Mensen die van buitenaf op Schiermonnikoog komen, dat je niet zo gemakkelijk opgenomen wordt. Dat heet het wullie-hullie-denken.” Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder. Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv. Het Dorp, met Huub Stapel & Wim Daniëls, is terug: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Huub Stapel bij Op1 over zijn vierdelige docu-serie Eens ging de zee hier tekeer (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's