Het Dorp gemist? Francis van Broekhuizen treedt op met Het Dorp

Het Dorp gemist? Francis van Broekhuizen treedt op met Het Dorp

Donderdag 9 juni 2022 om 12:24

In Het Dorp gaat Huub Stapel naar Nootdorp, en daar treft hij een bijzonder tafereel aan. Hij bezoekt namelijk een optreden van operazangeres Francis van Broekhuizen, zij zingt voor haar dorpsgenoten het toepasselijke liedje Het Dorp van Wim Sonneveld.

Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder.

Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Dorp</em> gemist? Francis van Broekhuizen treedt op met <em>Het Dorp</em> In Het Dorp gaat Huub Stapel naar Nootdorp, en daar treft hij een bijzonder tafereel aan. Hij bezoekt namelijk een optreden van operazangeres Francis van Broekhuizen, zij zingt voor haar dorpsgenoten het toepasselijke liedje Het Dorp van Wim Sonneveld. Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder. Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv. Het Dorp, met Huub Stapel & Wim Daniëls, is terug: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Het Dorp: Wim Daniëls legt uit wat wullie-hullie-denken op Schiermonnikoog is Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's