Ik woke van jou: ME dreigt vastgeketende actiegroep Extinction Rebellion op te pakken

Ik woke van jou: ME dreigt vastgeketende actiegroep Extinction Rebellion op te pakken

Donderdag 9 juni 2022 om 14:46

In Ik woke van jou doet Sahar Meradji onderzoek naar de woke-cultuur, ze wil graag weten of de Nederlandse samenleving door deze activisten echt verbetert of niet. Ze volgt onder meer Amber, die met de actiegroep Extinction Rebellion Nederland wakker wil schudden om aandacht te vragen voor de klimaatcrisis. Ze hebben zichzelf vastgeketend op een openbare weg, maar de ME komt eraan om deze demonstranten arresteren.

Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder.

Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik woke van jou</em>: ME dreigt vastgeketende actiegroep Extinction Rebellion op te pakken In Ik woke van jou doet Sahar Meradji onderzoek naar de woke-cultuur, ze wil graag weten of de Nederlandse samenleving door deze activisten echt verbetert of niet. Ze volgt onder meer Amber, die met de actiegroep Extinction Rebellion Nederland wakker wil schudden om aandacht te vragen voor de klimaatcrisis. Ze hebben zichzelf vastgeketend op een openbare weg, maar de ME komt eraan om deze demonstranten arresteren. Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder. Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv. Ik woke van jou vanaf donderdag op NPO 3: is Nederland racistisch en seksistisch? Bekijk deze video » Ik woke van jou: 'Zou blanke vla mij ook moeten kwetsen?' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's