Op1 gemist? Steeds meer jongeren kunnen de e-sigaret niet laten liggen

Op1 gemist? Steeds meer jongeren kunnen de e-sigaret niet laten liggen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Steeds meer <em>jongeren</em> kunnen de <em>e-sigaret</em> niet laten liggen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het gebruik van de e-sigaret is in de afgelopen jaren in rap tempo toegenomen. Zorgwekkend, vindt Leon van der Toorn. Volgens de longarts bij het Erasmus MC is vapen net als gewoon roken erg schadelijk: "Op korte termijn is het schadelijk voor de luchtwegen en het slijmvlies. Voor de lange termijn hebben we nog een heleboel informatie niet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Steeds meer jongeren kunnen de e-sigaret niet laten liggen

Het gebruik van de e-sigaret is in de afgelopen jaren in rap tempo toegenomen. Zorgwekkend, vindt Leon van der Toorn. Volgens de longarts bij het Erasmus MC is vapen net als gewoon roken erg schadelijk: "Op korte termijn is het schadelijk voor de luchtwegen en het slijmvlies. Voor de lange termijn hebben we nog een heleboel informatie niet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's