100ste aflevering Vandaag Inside betekent een taart van Directeurtje

100ste aflevering Vandaag Inside betekent een taart van Directeurtje

Dinsdag 14 juni 2022 om 22:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Je zou het niet zeggen, maar vandaag gaan we alweer zitten voor de 100ste aflevering van Vandaag Inside. Dat verdient wel een taartje dacht ook Directeurtje.

100ste aflevering <em>Vandaag Inside</em> betekent een taart van <em>Directeurtje</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Je zou het niet zeggen, maar vandaag gaan we alweer zitten voor de 100ste aflevering van Vandaag Inside. Dat verdient wel een taartje dacht ook Directeurtje. TaartDirecteurtje komt een taartje afleveren, maar de mannen van VI hoeven niet te wachten op een speech: "Nee alleen een taartje, ga maar taart eten", en hij is weer vertrokken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Taart
Directeurtje komt een taartje afleveren, maar de mannen van VI hoeven niet te wachten op een speech: "Nee alleen een taartje, ga maar taart eten", en hij is weer vertrokken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's