Minister Mark Harbers over schrappen vluchten: "Het is wat je niet wilt" (video)

Minister Mark Harbers over schrappen vluchten: "Het is wat je niet wilt" (video)

Minister Mark Harbers definieert het schrappen vluchten als noodzakelijk kwaad. Het is "heel naar" en "wat je niet wil", zegt minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat. "Maar de mensen liggen niet voor het oprapen." Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Chaos
Hij vervolgt: "Maar het is uiteindelijk de keuze tussen dit en een totaal onvoorspelbare operatie op Schiphol." De chaos zou "twee of drie" keer zo groot zijn als in de meivakantie, vreest de bewindsman.

Bekijk het hele interview met Mark Harbers in de video hieronder.

Minister <em>Mark Harbers</em> over schrappen vluchten: &quot;Het is wat je niet wilt&quot; (video) Minister Mark Harbers definieert het schrappen vluchten als noodzakelijk kwaad. Het is "heel naar" en "wat je niet wil", zegt minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat. "Maar de mensen liggen niet voor het oprapen." Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. ChaosHij vervolgt: "Maar het is uiteindelijk de keuze tussen dit en een totaal onvoorspelbare operatie op Schiphol." De chaos zou "twee of drie" keer zo groot zijn als in de meivakantie, vreest de bewindsman. Bekijk het hele interview met Mark Harbers in de video hieronder. Bekijk ook René van der Gijp komt op voor Schiphol-baas Dick Benschop: "Dat is niet zo raar" Bekijk deze video » Wilfred Genee snoert Johan Derksen de mond: "Ik keek eigenlijk naar Leonie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's