Vrijdag in Tweede Hans: vrouw van Hans ontdekt lippenstift op zijn shirt

Vrijdag in Tweede Hans: vrouw van Hans ontdekt lippenstift op zijn shirt

In Tweede Hans heeft Hans eindelijk iets gevonden sinds zijn pensioen waar hij weer blij van wordt. Hij zingt nu bij het koor en hij heeft een goede klik met dirigent Femke. Zijn vrouw wordt echter minder vrolijk van deze band, en dan ontdekt ze ook nog eens lippenstift op het shirt van Hans…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Tweede Hans</em>: vrouw van Hans ontdekt lippenstift op zijn shirt In Tweede Hans heeft Hans eindelijk iets gevonden sinds zijn pensioen waar hij weer blij van wordt. Hij zingt nu bij het koor en hij heeft een goede klik met dirigent Femke. Zijn vrouw wordt echter minder vrolijk van deze band, en dan ontdekt ze ook nog eens lippenstift op het shirt van Hans… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Tweede Hans: Bob is woest en verlaat het koor met ‘stelletje verraders’ Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: gaat Hans vreemd met dirigent van het koor? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's