Vandaag Inside gemist? Petitie Televizierring inmiddels al 50.000 keer getekend

Vandaag Inside gemist? Petitie Televizierring inmiddels al 50.000 keer getekend

Vrijdag 17 juni 2022 om 23:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De Gouden Televizier-Ring-verkiezing is al jaren hét evenement waar tv-programma's bekroond worden voor hun werk. Dat is helaas voor Vandaag Inside niet het geval, het programma is uitgesloten van de verkiezing. Volgens de organisatie achter de Televizierring zou de talkshow te veel lijken op Voetbal International, dat in 2011 de prijs won.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Petitie Televizierring</em> inmiddels al <em>50.000</em> keer getekend Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Gouden Televizier-Ring-verkiezing is al jaren hét evenement waar tv-programma's bekroond worden voor hun werk. Dat is helaas voor Vandaag Inside niet het geval, het programma is uitgesloten van de verkiezing. Volgens de organisatie achter de Televizierring zou de talkshow te veel lijken op Voetbal International, dat in 2011 de prijs won. Tekst gaat verder onder de video. PetitieJohan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp vinden het raar dat zij zijn uitgesloten van deelname en zijn daarom een petitie gestart om tóch te kunnen meedingen. Die is inmiddels al ruim 50.000 keer getekend. Özcan Akyol, beter bekend als Eus, is ook van mening dat het programma genomineerd moet worden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Petitie
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp vinden het raar dat zij zijn uitgesloten van deelname en zijn daarom een petitie gestart om tóch te kunnen meedingen. Die is inmiddels al ruim 50.000 keer getekend. Özcan Akyol, beter bekend als Eus, is ook van mening dat het programma genomineerd moet worden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's