Tina Nijkamp blikt terug op tv-seizoen in Humberto: 'Slow-tv blijft scoren' (video)

Tina Nijkamp blikt terug op tv-seizoen in Humberto: 'Slow-tv blijft scoren' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tina Nijkamp blikt terug op tv-seizoen in <em>Humberto</em>: 'Slow-tv blijft scoren' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Met het stoppen van programma's als Vandaag Inside en Even Tot Hier en de uitreiking van de Nipkowschijf komt het televisieseizoen ten einde. Oud-SBS 6-directeur Tina Nijkamp ontpopt zich op social media de laatste tijd als een ware TV-goeroe. In Humberto zette ze zondagavond haar favoriete programma's op een rijtje. Ze prijst onder andere het programma Dwars door de Lage Landen: 'Dat is slow-tv met een geschiedenis-element. (...) Het is prachtig gemaakt.' Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tina Nijkamp blikt terug op tv-seizoen in Humberto: 'Slow-tv blijft scoren' (video)

Met het stoppen van programma's als Vandaag Inside en Even Tot Hier en de uitreiking van de Nipkowschijf komt het televisieseizoen ten einde. Oud-SBS 6-directeur Tina Nijkamp ontpopt zich op social media de laatste tijd als een ware TV-goeroe. In Humberto zette ze zondagavond haar favoriete programma's op een rijtje. Ze prijst onder andere het programma Dwars door de Lage Landen: 'Dat is slow-tv met een geschiedenis-element. (...) Het is prachtig gemaakt.'

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV