Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien"

Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien"

Cabaretier Stefano Keizers liet zich in het spelprogramma De Verraders ineens van een hele andere kant zien door in de finale een enorme uitbarsting te hebben. Hij richtte zijn pijlen op zijn tegenspelers, maar hoe blikt Keizers hier nu op terug? "Ik vind het moeilijk om te zien. Het is een hoogtepunt van mijn dieptepunten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stefano Keizers</em> blikt terug op uitbarsting in <em>De Verraders</em>: &quot;Moeilijk om dit te zien&quot; Cabaretier Stefano Keizers liet zich in het spelprogramma De Verraders ineens van een hele andere kant zien door in de finale een enorme uitbarsting te hebben. Hij richtte zijn pijlen op zijn tegenspelers, maar hoe blikt Keizers hier nu op terug? "Ik vind het moeilijk om te zien. Het is een hoogtepunt van mijn dieptepunten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Slechte verliezerKeizers vertelt dat hij door zijn deelname aan het programma heeft ontdekt dat hij een slechte verliezer is. Hij zegt dat hij daardoor soms te ver ging en niet meer in staat was om te zien dat het fictie is. Toen Keizers door kreeg dat hij met geen mogelijkheid meer kon winnen, besloot hij de rest "met een zo slecht mogelijk gevoel" achter te laten... Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien"

Slechte verliezer
Keizers vertelt dat hij door zijn deelname aan het programma heeft ontdekt dat hij een slechte verliezer is. Hij zegt dat hij daardoor soms te ver ging en niet meer in staat was om te zien dat het fictie is. Toen Keizers door kreeg dat hij met geen mogelijkheid meer kon winnen, besloot hij de rest "met een zo slecht mogelijk gevoel" achter te laten...

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's