Boer Berny Remerink bij Humberto: "Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!"

Boer Berny Remerink bij Humberto: "Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!"

Donderdag 23 juni 2022 om 09:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Boer <em>Berny Remerink</em> bij <em>Humberto</em>: &quot;Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Boer Berny Remerink zat woensdagavond bij Humberto om te vertellen over het boerenprotest en de stikstofplannen van het kabinet. Ondanks het serieuze onderwerp krijgt Remerink de lachers op zijn hand door zijn kleurrijke kritiek op de plannen. "Toen die stikstofplannen gepresenteerd werden was het eerste wat ik tegen 'mien' vrouw zei: 'Die heeft ze niet alle 24 in 't kissie'. Zo zeggen wij dat!" Vooral Henk Bleker ligt helemaal dubbel om deze uitspraak. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boer Berny Remerink bij Humberto: "Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!"

Boer Berny Remerink zat woensdagavond bij Humberto om te vertellen over het boerenprotest en de stikstofplannen van het kabinet. Ondanks het serieuze onderwerp krijgt Remerink de lachers op zijn hand door zijn kleurrijke kritiek op de plannen. "Toen die stikstofplannen gepresenteerd werden was het eerste wat ik tegen 'mien' vrouw zei: 'Die heeft ze niet alle 24 in 't kissie'. Zo zeggen wij dat!" Vooral Henk Bleker ligt helemaal dubbel om deze uitspraak.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's