Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video)

Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>David van Weel</em> over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 wordt vooruit geblikt op de NAVO top van woensdag. Hoe zit het met de toetreding van Finland en Zweden tot de militaire alliantie? Assistent secretaris-generaal bij de NAVO David van Weel zegt in de talkshow: 'De NAVO-top moet slagen, want we zitten op een kantelpunt in onze geschiedenis voor de internationale rechtsorde.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video)

In Op1 wordt vooruit geblikt op de NAVO top van woensdag. Hoe zit het met de toetreding van Finland en Zweden tot de militaire alliantie? Assistent secretaris-generaal bij de NAVO David van Weel zegt in de talkshow: 'De NAVO-top moet slagen, want we zitten op een kantelpunt in onze geschiedenis voor de internationale rechtsorde.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV