Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel'

Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel'

Donderdag 23 juni 2022 om 23:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sybrand Buma in <em>Op1</em> over toekomst <em>Boris Johnson</em>: 'Land doet het slecht momenteel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De toekomst van Boris Johnson staat onder druk, net als vorige maand. Je hoorde erover in de talkshow Op1. Twee Britse conservatieve districten stemmen vandaag tijdens een tussentijdse verkiezing. Volgens VK-correspondent Lia van Bekhoven heeft de huidige crisis weinig met politiek te maken. Sybrand Buma zegt: 'Boris Johnson kan als geen ander zeggen dat hij heel sterk in de strijd staat, terwijl we allemaal weten dat het land op dit moment het heel slecht doet.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel'

De toekomst van Boris Johnson staat onder druk, net als vorige maand. Je hoorde erover in de talkshow Op1. Twee Britse conservatieve districten stemmen vandaag tijdens een tussentijdse verkiezing. Volgens VK-correspondent Lia van Bekhoven heeft de huidige crisis weinig met politiek te maken. Sybrand Buma zegt: 'Boris Johnson kan als geen ander zeggen dat hij heel sterk in de strijd staat, terwijl we allemaal weten dat het land op dit moment het heel slecht doet.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's