Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan"

Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan"

Vrijdag 24 juni 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> in <em>Op1</em> over zomercoronagolf: &quot;Die golf komt eraan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Al maanden heeft Nederland last van een grote krapte op de arbeidsmarkt. En dat wordt niet minder, met de nieuwe zomercoronagolf. Ab Osterhaus vertelt in Op1 waarom: "Die golf komt eraan, maar het is nog relatief beperkt in de zomer. Het grote probleem denk ik dat gaat komen, is eerder tegen de wintertijd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan"

Al maanden heeft Nederland last van een grote krapte op de arbeidsmarkt. En dat wordt niet minder, met de nieuwe zomercoronagolf. Ab Osterhaus vertelt in Op1 waarom: "Die golf komt eraan, maar het is nog relatief beperkt in de zomer. Het grote probleem denk ik dat gaat komen, is eerder tegen de wintertijd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's