Sekszusjes bij Humberto: 'Voor de klas staan is doodeng'

Sekszusjes bij Humberto: 'Voor de klas staan is doodeng'

Dinsdag 28 juni 2022 om 09:03

Krista en Marcelle Arriëns, ook wel bekend als De Sekszusjes, gaven een half jaar op hun geheel eigen bijzondere wijze voorlichting op de middelbare school en spraken daar maandag over bij Humberto: 'Het was veel enger dan in het theater staan. Een klas is gewoon een directe spiegel van wat je voelt.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Sekszusjes bij <em>Humberto</em>: 'Voor de klas staan is doodeng' Krista en Marcelle Arriëns, ook wel bekend als De Sekszusjes, gaven een half jaar op hun geheel eigen bijzondere wijze voorlichting op de middelbare school en spraken daar maandag over bij Humberto: 'Het was veel enger dan in het theater staan. Een klas is gewoon een directe spiegel van wat je voelt.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Naakt voor de klas met de Sekszusjes is velke dinsdag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Naakt voor de klas met de Sekszusjes terugkijken op Gids.tv.
TV :
Sekszusjes bij Humberto: 'Voor de klas staan is doodeng'

Naakt voor de klas met de Sekszusjes is velke dinsdag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Naakt voor de klas met de Sekszusjes terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's