Hart van Nederland: Vijf kinderen zwaargewond door frontale botsing in Meppel (video)

Hart van Nederland: Vijf kinderen zwaargewond door frontale botsing in Meppel (video)

<em>Hart van Nederland</em>: Vijf kinderen zwaargewond door frontale botsing in Meppel (video) Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Haakswold bij Meppel zijn vrijdag meerdere mensen zwaargewond geraakt, waaronder vijf jonge kinderen. Het ongeluk gebeurde aan het eind van de middag, meldt Hart van Nederland. De kinderen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Romée schreef lied voor aan melanoom overleden vriend Rowan Bekijk deze video » Noodverordening in Harderwijk vanwege demonstratie Nederland in Verzet (video) Bekijk deze video » Video: tweede weekend op rij dat er wordt geschoten bij Rotterdamse Club BLU Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Haakswold bij Meppel zijn vrijdag meerdere mensen zwaargewond geraakt, waaronder vijf jonge kinderen. Het ongeluk gebeurde aan het eind van de middag, meldt Hart van Nederland. De kinderen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's