Boeren blokkeren terrein vader D66-Kamerlid: 'Ik kan hier niks aan doen' (video)

Boeren blokkeren terrein vader D66-Kamerlid: 'Ik kan hier niks aan doen' (video)

Zaterdag 2 juli 2022 om 16:08

Boeren hebben zaterdagochtend het ijsbedrijf van de vader van Tweede Kamerlid Romke de Jong (D66) in het Friese Gorredijk geblokkeerd met trekkers. 'Ik kan hier niks aan doen, ze komen voor Romke'. Hieronder zie je de beelden van Hart van Nederland.

Lees verder onder de video.

<em>Boeren</em> blokkeren terrein vader D66-Kamerlid: 'Ik kan hier niks aan doen' (video) Boeren hebben zaterdagochtend het ijsbedrijf van de vader van Tweede Kamerlid Romke de Jong (D66) in het Friese Gorredijk geblokkeerd met trekkers. 'Ik kan hier niks aan doen, ze komen voor Romke'. Hieronder zie je de beelden van Hart van Nederland. Lees verder onder de video. VaderVolgens De Jong senior willen de boeren zijn zoon Romke spreken en blijven ze de ingang van het bedrijf blokkeren tot hij zich meldt. Romke de Jong zegt desgevraagd dat hij dat nu niet gaat doen. 'Vanuit fatsoen en wederzijds respect' wil hij altijd in gesprek, aldus de politicus. 'Maar niet op deze manier.' De vader van het Tweede Kamerlid verzucht: 'Ik kan hier niks aan doen.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Buren minister Christianne van der Wal zijn klaar met boerengeweld Bekijk deze video » Woede in Hierden om bezoek boeren Christianne van der Wal: "Bereik je niets mee" (video) Bekijk deze video » Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’ Bekijk deze video »
Misdaad :

Vader
Volgens De Jong senior willen de boeren zijn zoon Romke spreken en blijven ze de ingang van het bedrijf blokkeren tot hij zich meldt. Romke de Jong zegt desgevraagd dat hij dat nu niet gaat doen. 'Vanuit fatsoen en wederzijds respect' wil hij altijd in gesprek, aldus de politicus. 'Maar niet op deze manier.' De vader van het Tweede Kamerlid verzucht: 'Ik kan hier niks aan doen.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's