Shownieuws: 'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij in Glanerbrug' (video)

Shownieuws: 'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij in Glanerbrug' (video)

In Glanerburg is zaterdagavond een ruzie zo erg uit de hand gelopen dat het uitliep op een steekpartij, zo meldt Tubantia. Bij het incident zouden twee gewonden zijn gevallen, waarvan Dennis Schouten er een van is volgens Shownieuws.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: 'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij in Glanerbrug' (video) In Glanerburg is zaterdagavond een ruzie zo erg uit de hand gelopen dat het uitliep op een steekpartij, zo meldt Tubantia. Bij het incident zouden twee gewonden zijn gevallen, waarvan Dennis Schouten er een van is volgens Shownieuws. Lees verder onder de video. SteekpartijDe ruzie vond plaats in het Dorpshuis aan de Kerkstraat. Een van de personen raakte licht gewond en werd aangehouden door de politie. Op Twitter meldde Schouten dat zijn broer door de politie werd verhoord, hij zou ook slachtoffer zijn. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Manuëla Kemp geeft update over haar gezondheid (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Ronnie Flex showt jongste dochtertje tijdens optreden Concert At Sea Bekijk deze video » Hans Klok over Danny de Munk in Shownieuws: 'Ik geloof niks van verkrachting' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steekpartij
De ruzie vond plaats in het Dorpshuis aan de Kerkstraat. Een van de personen raakte licht gewond en werd aangehouden door de politie. Op Twitter meldde Schouten dat zijn broer door de politie werd verhoord, hij zou ook slachtoffer zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's