Maxim Hartman bij Renze: "Ik scheld 13-jarige meisjes helemaal de tyfus tot ze huilen"

Maxim Hartman bij Renze: "Ik scheld 13-jarige meisjes helemaal de tyfus tot ze huilen"

Er ontstond dinsdagavond een bijzonder interessante discussie tussen presentator Renze Klamer en beroepsprovocateur Maxim Hartman bij Renze. Klamer wilde weten waarom Hartman Nikkie de Jager uitmaakte voor "Poolse prostituee". Overigens vertelt Hartman dat dat tot veel haatreacties van dertienjarige meisjes heeft geleid, maar dat deert hem niet: "Ik scheld ze helemaal de tyfus. Tot ze huilen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maxim Hartman</em> bij Renze: &quot;Ik scheld 13-jarige meisjes helemaal de <em>tyfus</em> tot ze huilen&quot; Er ontstond dinsdagavond een bijzonder interessante discussie tussen presentator Renze Klamer en beroepsprovocateur Maxim Hartman bij Renze. Klamer wilde weten waarom Hartman Nikkie de Jager uitmaakte voor "Poolse prostituee". Overigens vertelt Hartman dat dat tot veel haatreacties van dertienjarige meisjes heeft geleid, maar dat deert hem niet: "Ik scheld ze helemaal de tyfus. Tot ze huilen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Make-upHet is allemaal begonnen met het feit dat de kilo's make-up die vrouwen tegenwoordig op hun gezicht smeren Hartman een doorn in het oog zijn. Hij besloot daarom Nikkie de Jager, bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, aan te pakken door haar uiterlijk te vergelijken met dat van een Poolse hoer. Overigens is zij niet het enige slachtoffer: Hartman haalde ook uit naar de inmiddels overleden Willibrord Frequin door hem "een teringhond" te noemen. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maxim Hartman bij Renze: "Ik scheld 13-jarige meisjes helemaal de tyfus tot ze huilen"

Make-up
Het is allemaal begonnen met het feit dat de kilo's make-up die vrouwen tegenwoordig op hun gezicht smeren Hartman een doorn in het oog zijn. Hij besloot daarom Nikkie de Jager, bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, aan te pakken door haar uiterlijk te vergelijken met dat van een Poolse hoer. Overigens is zij niet het enige slachtoffer: Hartman haalde ook uit naar de inmiddels overleden Willibrord Frequin door hem "een teringhond" te noemen.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV